Kup Kalendarz 2021: Sztuka uszczęśliwiania i wesprzyj Fundację Inside Out

Szukasz kalendarza, który sprawi, że się uśmiechniesz? Kalendarz z zdjęciami z naszych inicjatyw oraz z cytatami to sposób na motywację, ale także miejsce na zapisanie ważnych wydarzeń i zadań.

Dlaczego kalendarz Fundacji Inside Out?

Dzięki temu kalendarzowi wesprzesz cele statutowe Fundacji Inside Out, a my będziemy mogli działać dalej. W 2021 roku dzięki twojemu wsparciu:

•  poprowadzimy warsztaty żonglerskie oraz z improwizacji teatralnej dla seniorów i osób z niepełno sprawnościami

• zorganizujemy kolejne webinaria edukacyjne

• zrealizujemy projekty teatralne i rozwojowe

• będziemy tworzyć wydarzenia dostępne dla osób Głuchych dzięki tłumaczeniom na Polski Język Migowy.

Jak będzie wyglądać kalendarz?

Kalendarz ma wymiary formatu A3, każdy miesiąc to osobna plansza ze zdjęciem, na której znajdują się dni miesiąca podzielone na tygodnie, rozkład kolejnego miesiące, cytat oraz wyróżnione są ważne dni w roku.

Kalendarz ma dziurkę do zawieszenia na ścianie, a praktyczne rozplanowanie grafiki pozwoli Ci na zapiski na każdy dzień.

Do tego gadżety!

W pakiecie możesz wybrać kalendarz z miksem fioletowych gadżetów. W twojej paczcie znajdziesz praktyczny notes w kratkę na twoje przemyślenia, w którym możesz pisać długopisem z naszym motto o sztuce uszczęśliwiania. Oprócz tego naklejki oraz przypinki, które możesz dać komuś jako pretekst do uśmiechu oraz smycz, by szybko znaleźć klucze.

Jak to działa?

Do wydania kalendarza w opłacalnym na sztuce nakładzie oraz rozesłania go, niezbędne jest zebranie minimalnej kwoty podanej w opisie akcji. Pokrywa ona koszt wydruków kalendarzy, pakowanie i wysyłkęoraz obsługę księgową dokumentów związanych z realizacją akcji.

Szerz z nami sztukę uszczęśliwiania!

WESPRZYJ AKCJĘ

WIDGET